logo
11 August 2012

Outfit – De perfecte schoen

Gepost in mijn outfits

‘Perfect’ bestaat natuurlijk éigenlijk niet, maar sommige dingen komen wel héél dicht in de buurt. Zoals deze Nelly schoenen, die alles hebben wat ik op dit moment mooi vind in zich hebben en waar ik dan ook al een tijdje op zat te azen. De mintgroene kleur, de rosé-kleurige toe-cap, de opengewerkte binnenkant van de voet, de middelhoge hak: wauw! Als ik ze draag, kan ik er echt wel naar blíjven staren.

Ik stemde de rest van mijn outfit dan ook met liefde op deze schoenen, en wilde natuurlijk het mintgroen en rosé terug laten komen. Dit laatste gebeurt in de gesp van de riem, die – ik weet niet of het heel goed zichtbaar is- dezelfde tint heeft en het mintgroen komt terug in het haarbandje en topje. De rest van de kleuren zijn allemaal in de buurt van zandkleurig, waardoor het mintgroen er extra fris uit springt.

Zoals je ziet zijn zowel de broek als de blazer beiden vrij wijd, terwijl ik altijd probeer minimaal één van de twee strakker te laten zijn om er niet als een ‘hobbezak’ bij te lopen. Ik vind echter dat het hier goed kan, doordat ik 1) hakken draag, die me meer lengte geven, en daardoor de breedte combineren en 2) een strak hemdje onder de blazer draag, waardoor je toch mijn silhouette ziet.

Wat vind jij? Had jij het ook zo gedaan? Of had je me wat anders aangeraden?

En wat is jouw perfecte schoen op dit moment?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M hemdje
vintage blazer
Vila broek
H&M riem
H&M haarbandje
Nelly schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties