logo
14 August 2012

Outfit – Floppy hoed

Gepost in mijn outfits

De floppy hoed is er één die bekijks trekt. Toen ik door de stad liep en me afvroeg waarom iedereen toch naar me keek, realiseerde ik me dat ik een grote hoed op heb. Officieel zijn die dingen gemaakt om te beschermen tegen de zon, geloof ik. Praktisch vind ik ze echter allerminst. Vooral omda ze bij het minste briesje van je hoofd waaien, en je dus praktisch de hele dag met je hand op je hoofd loopt.

Leuk zijn ze wel, vind ik, en bovendien lekker zomers. Héél veel zomer hebben we nog niet gehad, dus nu het weer wat lekkerder is, vind ik dat ik daar met mijn outfits van moet profiteren. Hoewel zwart niet echt heel zomers klinkt, vind ik deze outfit – die voor mijn doen toch best wel zwart in zich heeft- wél lekker zomers. Het kan dus wel: waar een wil is, is een weg.

Ohja, en is het printje van mijn broek niet adorable? De allereerste Fashion crush ging over de tropische print (weet je nog?) en de print van deze broek is daar een perfect voorbeeld van.

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij minder zwart in de zomer en waarom dan?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker tanktop
eBay broek
New Look flatjes
vintage keting
H&M hoed
C&A riempje


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties