logo
24 August 2012

Outfit – Luipaard

Gepost in mijn outfits

Deze jurk en schoenen zijn bijna tuttig, maar toch vind ik deze outfit iets heel krachtigs hebben. Misschien is het de luipaardprint die het fierce maakt, maar ik ben fan! Het kan ook zijn dat dat beetje make-up me meer expressie geeft, of dat het donkere bruin met het frisse turquoise net de juiste clash geeft. In ieder geval: hoewel deze outfit vrij simpel is, en dus niet zo Suz, voel ik me er heel goed bij.

Ik noemde het al even: turquoise en bruin. Die combinatie ontdekte ik ommenabij hier, en ik ben van plan hem nog heel veel vaker uit te gaan buiten. Het werkt voor mij perfect, en deze sandalen zijn natuurlijk de perfecte basis voor deze kleurcombinatie; ik hoef er alleen nog maar op voort te borduren.

Hier Facebook’te ik al dat ik weer enthousiast was geworden voor donkere lipstick, maar ik hield het hier nog wat subtiel. Met mijn blanke huidje ben ik nog wat bang dat een donkere lipstick wat hard overkomt, maar binnenkort ga ik er denk ik toch voor.

Wat vind jij van luipaard in dit geval? En van de rest van mijn outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided jurkje
Bullboxer sandalen
H&M haarbandje
Triwa horloge


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties