logo
19 August 2012

Outfit – Madeliefjes

Gepost in mijn outfits

Die ‘scheve flap’ aan de hoed hoort niet zo, maar ik vind het eigenlijk pretty cool. Het geeft het zoete printje van de hoed, maar ook van het jurkje, een wat hoger ‘cowboy gehalte’.

Mijn vriendje noemde dit een ‘typische Suz’ outfit. Gewoon, door het jurkje, de – voor hem toch wel- tikkeltje aparte schoenen, en zo’n grote hoed waar ik íedereen mee voor z’n kop stoot. ‘Lekker onpraktisch en lekker gek’, zo zou je deze stijl wel een beetje kunnen benoemen. However, mij mag je met dit weer élk zomerjurkje aantrekken: ik word er toch wel blij van! Het mag dan soms wat heet zijn, ik ren echt tig duizend keer liever met mijn blote beentjes door het hoge gras, dan dat ik over een paar maanden weer maanden moet schuilen in de wacht op een ‘foto momentje’.

Geel en wit: een droomcombinatie in de zomer. Wit vind ik altijd zo lekker fris, en geel is lekker warm. Kortom, ze vullen elkaar perfect aan en ik heb er weer een favoriete kleurcombinatie bij.

Wat vind jij van mijn madeliefjes, stroken en schoenen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
random riempje
Swedish Hasbeens by H&M schoenen
Zara hoed
H&M Divided kettinkje


Foto’s door Bas Visserman. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties