logo
4 August 2012

Pantyshoppen.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Ik houd van alle kledingstukken, maar zéker ook van panty’s. Wat mij betreft hoe gekker hoe beter, maar ook een hele aparte, effen kleur kan me erg blij maken. In deze rubriek waren panty’s nog niet aan bod gekomen, dus dat werd eens tijd!

Het grote nadeel van panty’s is echter natuurlijk: ze sneuvelen zo snel. Dat is ook precies de reden waarom ik er niet veel geld aan uit wil geven. Ik wil gewoon niet iedere keer hoeven huilen wanneer ik een ladder of gaatje in mijn panty heb. Natuurlijk verschilt de kwaliteit wel per merk en gaat een kwaliteitsmerk, als het goed is, langer mee, maar ik kan zó voorbeelden opnoemen van duurdere panty’s die het bij de eerste keer dragen begaven. Je kunt het ze ook lang niet altijd kwalijk nemen: een panty is een panty en daar hoort bij dat het materiaal kwetsbaar is. Aanschuiven aan een tafel waar de onderkant ruw van is en waar je knieën langs schuren. Of – één van de grootste boosdoeners- blijven kleven aan klitteband! Herkenbaar?

Desalniettemin ben ik dol op panty’s en heb ik daarom mijn zes favorieten panty’s van pantyshoppen.nl dit weekend voor je op een rijtje gezet. Pantyshoppen is een webshop die, de naam zegt het al, gespecialiseerd is in panty’s, maar ook leggings en kousen. Ze verkopen allerlei bekende merken waarvan House of Holland zeker mijn favoriet. Poeh, wat maken die gave panty’s altijd.

Photobucket
V.l.n.r.:€19,95 / €11,95 / €15,95 / €24,75 / €16,95 / €13,95

Het nadeel van een bekend merk is echter: je betaalt er ook meteen voor. Het liefste betaal ik niet meer dan een tientje voor een panty, en als je iets bijzonders wilt redt je het daar niet mee bij deze webshop. Het alternatief wordt dan: toch meer geld uitgeven en heel voorzichtig doen. Maar ja, ook al vergeet ik het soms een beetje door mooie kleren en schoenen: we willen ook léven, hè dames?

Mijn absolute favoriet van deze zes is de eerste. Dat is ook de enige die afkomstig is van House of Holland en ik vind hem echt geniaal. Het nadeel van zo’n drukke panty is dat je hem niet op geweldig veel manieren kunt combineren en dat ie nog het beste af is bij een zwart jurkje, maar je benen zijn dan wel echte blikvangers.

Verzending bij pantyshoppen.nl is gratis vanaf een bestelling van €24,95 en kost €2,95 wanneer je bestelling onder dat bedrag zit. Je kunt er betalen met iDeal of met je Creditcard. Hier kun je Pantyshoppen volgen via Facebook en hier via Twitter.

Vind jij panty’s leuk? Kun je ze goed heel houden en wat wil je er ongeveer aan uitgeven?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties