logo
14 August 2012

Vouchercode.nl – Een review van deze kortingssite

Gepost in overig
Dit is een advertorial.

Er zijn tegenwoordig verschillende kortingssites te vinden en Vouchercode.nl is er daar één van. Een kortingssite is, je weet wel, zo’n handige website waarbij je snel kunt zien of de online winkel waar je op het punt staat een aankoop te doen misschien nog wel een lopende kortingscode heeft die je kunt gebruiken. Of, nog voordat je op het punt staat om een aankoop te doen, de webpagina die je gebruikt om verschillende webshops te vergelijken en zo te bezien waar je het goedkoopste uit bent – na het gebruik van kortingscodes, het optellen van eventuele verzendkosten, etc. Kortom: Vouchercode.nl is er voor de online consument die geld wil besparen en dat willen we allemaal wel, toch?

Photobucket

Je vindt op Vouchercode.nl állerlei soorten webshops en hun kortingscodes, maar een aanzienlijk gedeelte is mode-gerelateerd en van winkels waar je wellicht regelmatig komt: Nelly, Zalando, en H&M bijvoorbeeld.

Juist omdat er tegenwoordig meerdere kortingssites zijn, zette ik de plus- en minpunten van Vouchercode.nl even voor je op een rijtje, en somde ik zowel de sterke punten als de verbeterpunten van de site voor je op:

Het fijne van Vouchercode vind ik dat je meteen op de homepagina kunt zien wat de nieuwste codes zijn en welke bijna verlopen. Wanneer je de site regelmatig checkt, is dat immers op dat moment het belangrijkste om te weten. Wanneer we naar het volgende tabblad kijken, ‘Webshops’, krijg je een overzichtelijk overzicht op alfabetische volgorde: ook hier heb ik niets op aan te merken. Bij de derde pagina, ‘Alle kortingen’, mis ik echter een structuur. Het is logisch dat je hier álle kortingen vindt, maar het zou prettig zijn als ik hier kon zien of dat het bijvoorbeeld de nieuwste of populairste codes zijn die bovenaan staan. Zo zou ik ook op deze pagina beter wegwijs kunnen worden. De vierde en vijfde pagina, ‘Bijna verlopen’ en ‘Merken’ spreken voor zich, maar wat ik me afvraag is waarom er wel een aparte pagina is gemaakt voor ‘Bijna verlopen’ en niet voor ‘Nieuwste kortingen’: beiden vindt je immers ook al op de homepage.

Tot slot vind ik de tab Reviews een zeer waardevolle toevoeging, omdat een consument over het algemeen de meeste waarde hecht aan wat de ervaring van een eerdere consument was. Wat mij betreft kan de pagina echter wel van wat meer duidelijkheid worden voorzien. Er staat: ‘De 50 best beoordeelde shops op Vouchercode.nl zijn…’ met vervolgens een klassement van één tot vijftig. Wat daarin opmerkelijk is, is dat de nummer twee bijvoorbeeld meer sterren heeft ontvangen dan de nummer één. Wellicht dat er in dit klassement met meer rekening wordt gehouden dan met alleen die sterren, maar vandaar dat ik aangeef dat het fijn zou zijn als de pagina zou worden verduidelijkt met een beredering.

Waarom verkies jij een kortingssite boven een andere? Wat zijn de dingen waar je op let en de meeste waarde aan hecht?

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties