logo
1 September 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion

Ter afwisseling van mijn velen schrijven hier, deel ik vandaag wat ik wel zou willen dragen als the sky the limit was. Natuurlijk moet ik tevreden zijn met wat ik heb, maar van gezonde dromen is nog nooit iemand slechter geworden, toch? Wel heb ik het budget binnen de perken gehouden (dat wil zeggen: ik heb niet op Net-a-Porter gezeten), want ik blijf erbij: ook met een beperkt budget kan ik een outfit bij elkaar vinden die ik die dag het allerliefst zou dragen.

Photobucket
Sans Online – €24,95

alshetinternetasosmintjeans
Asos – €25,59

alshetinternetdiewilikhebbenpumps
Diewilikhebben.com – €79,95

alshetinternetfashionmaniahorloge
FashionMania – €24,95

 Waarom zou ik dit vandaag het liefste dragen?

Nou, zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik donderdag na een paar weken weer eens fijn in Amsterdam geweest, en zoals jullie weten: ik houd van die stad! Ik krijg er altijd inspiratie van als ik daar ben, omdat je zoveel verschillende mensen en stijlen ziet. Dat doet me ernaar verlangen een paar fierce hakken te dragen, want het leven is gewoon te kort om voor veilig (plat) te gaan.

Wat ik gisteren ook veel zag waren (faux) leren jasjes: iets wat echt is ondervertegenwoordigd in mijn kledingkast. Toch vind ik het vaak ontzettend tof staan, en dan vooral in een andere kleur dan zwart (want die zie je dan net weer iets té vaak).

Ik koos voor een broek (in plaats van een rokje of jurkje waarin je me vaak ziet) omdat de kleuren van de schoenen al wel erg zoet zijn, en ik zo geen wandelende zuurstok wordt. Door het groen in de broek matcht deze wel met de schoenen, maar doordat het een jeans is blijft het stoer.

Omdat ik de outfit niet te druk vind voor een accessoire kies ik een wit (bijpassend bij het jasje dus) horloge met rosé details. Omdat ik op rosé gelukkig nog steeds niet uitgekeken ben. Verder wil ik vooral de toeters en bellen (riemen, oorbellen, lipstick etc.) achterwege laten, zodat de outfit niet ordinair wordt.

En tot slot: alles is lekker licht en zomers! Iets waar ik duidelijk behoefte aan heb na de regenachtige dag van gisteren.

Oeps, nou heb ik weer veel geschreven. Vinden jullie het leuk een dergelijke post vaker te zien? Dan oefen ik het minder schrijven gewoon nog een keer. En zou jij dit ook willen dragen? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties