logo
24 September 2012

Battle of the outfits – Palazzo broek

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Met al die regen op het momentleek het mij wat ongepast om voor een zomers item voor deze Battle of the outfits te kiezen, máár ook wel een lekker zonnige compensatie. Dus doe ik het gewoon toch! Bij wijze van afsluiter van de zomer, nu deze een paar dagen geleden officieel is beëindigd.

Deze palazzo-/bloemenbroek was zeker één van mijn favorieten afgelopen seizoen, doordat hij comfortabel is, me perfect past, origineel is, én goed te combineren bleek. Ook oogt en draagt hij lekker zomers, terwijl ik niet mijn benen hoef te laten zien (waar ik niet altijd zin in heb). De veelzijdigheid van deze broek verwacht je waarschijnlijk niet, door de print en de verschillende kleuren, maar dat laatste maakt juist dat ik elke keer weer een andere kleur uit de broek kon pikken om daar in de rest van de outfit op voort te borduren. In de praktijk bleek deze kleur vaak blauw, omdat ik zachtroze en zachtblauw een erg leuke combinatie vind (baby’s!).

Een favoriet kiezen was dit keer niet heel erg eenvoudig. Eigenlijk twijfel ik nog steeds. Bij de eerste outfit vind ik het haarbandje erg leuk, bij de tweede outfit vind ik het caramelbruin iets verrassend moois toevoegen, en bij de derde outfit ben ik helemaal weg van het blousje, de bril en mijn haar. Voor wie kan tellen: bij de derde outfit noem ik gelijk al drie positieve punten, en daarom ga ik kiezen voor nummer drie.

Voor welke outfit kies jij? Waar vind je dat de broek het beste tot zijn recht komt?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

H&M Divided palazzo broek


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties