logo
30 September 2012

Best of social – September

Gepost in overig
De highlights van mijn social media kanalen de afgelopen maand vind je hier!

Ook deze maand heb ik er weer op los geFacebookt (tja, hoe schrijf je dat?), geTwitterd, en geInstagramd. Met de volgende afbeeldingen en uitspraken als resultaat.

Photobucket
Ik liep een lichtelijk trauma op toen voor het eerst van mijn leven een broek niet meer paste. Toegegeven: hij zat al héél strak toen ik hem kocht, en blijkbaar kon ik een paar extra wasbeurten niet aan. Of nou ja: ik kón ‘m nog wel aan, maar vervolgens liep ik drie dagen met een afdruk van de complete broek op mijn lichaam – zo strak zat ie. Het probleem zit ‘m echt in mijn billen en bovenbenen waar ik me toch al zo “gezegend” mee voelde…

Photobucket
Hoewel ook ik spel- grammatica- en weet-ik-voor-wat-fouten maak, baal ik er wel van dat door de digitale wereld (hoewel ik vind dat we nog altijd zelf, als mensen, verantwoordelijk zijn) alle taalregels aan de laars worden gelapt. Om dus een voorbeeld te noemen: het aantal mailtjes dat ik krijg met ‘dat betekend’ erin is niet mis.

Photobucket
Eerlijk gezegd word ik er doodmoe van dat er al maanden over de iPhone 5 wordt gepraat. Ik ben blij als ik een werkelijke smartphone (dat vond ik heel wat), camera en laptop heb, en verder voel ik me net zo ontredderd over gadgets als dat anderen zich bij mode voelen.

Photobucket
Ik dacht mijn bak-skills weer eens leven in te blazen, maar voor échte banket blijk ik gewoon te ongeduldig. Opstijven, de goede volgorde kiezen, eieren scheiden, lang en kort genoeg mixen… vroeger (in basisschool tijden) draaide ik mijn handen er allemaal niet voor om, maar nu vind ik het echt te veel tijd en aandacht kosten.

Photobucket
Deze maand nam ik eíndelijk de beslissing mijn pyjama’s eens te vervangen. Met een pyjama doe ik gemiddeld zo’n tien jaar (gehecht, that is) en die waren weer voorbij, haha.

Photobucket
Het complete Westen zit er vol mee, en binnenkort zijn ook het Zuiden (Eindhoven) en Noorden (Groningen) voorzien, maar over de Primark in Nijmegen lijken ze wel eíndeloos (ik weet nog dat ze ‘m aankondigden in, ik meen, 2009) te doen. Elke keer als ik er ben klopt mijn hartje vol verwachting.

Photobucket
Stiekem vind ik het nogal erg dat mensen maar blijven zeuren over de regering (geld te weinig hier, geld te veel daar), maar ondertussen wel geld (van de regering, van ONS dus) verkwanselen aan dit soort onzin.

Photobucket
Mijn vriendje kan absoluut niet stil liggen, en ik kan dat toevallig héél goed. Dus wat doet hij wanneer we in het park liggen en hij zich verveelt? Dit dus.

Photobucket
In JAN september stonden hele inspirerende verhalen van mensen die gewoon hun droom zijn achterna gegaan. Niet te veel hebben stil gestaan bij ‘maar de kinderen dan’ en ‘wat als het niet lukt’, maar het gewoon gedáán hebben en besloten dat de consequenties niet veel erger konden zijn dan dat ze een ervaring rijker zouden zijn.

Photobucket
Ik sta dit seizoen in Trendenza, het blad van vanHaren (gratis verkrijgbaar in de winkels).

Photobucket
Maar dan gewoon écht. Vera en ik halen echt het beste in elkaar naar boven en vullen elkaar perfect aan, dus John de Mol weet niet wat ie mist.

Photobucket
Het nieuwe kapsel van Rihanna vind ik erg leuk! Klik hier en geef ook je mening!

Photobucket
Geweldig: ik haalde de 2000 Twitter volgers!

Photobucket
En omdat ik ook graag een nieuwe mijlpaal op Facebook wil (750), heb ik jullie een kleine stimulans gegevens. Wanneer je me helpt aan meer fans, dan maak je kans op deze lakjes! Zie deze link voor meer informatie.

Photobucket
Ik vind mijn haar altijd zo leuk als het zo zit (en dat zit het altijd nadat ik mijn knot losmaak). Helaas duurt dat ongeveer 10 seconde, en zakt het vervolgens in. Degene die hier een wondermiddel voor weet: ik houd me aanbevolen!

Photobucket
Zo leuk: deze holografische sliertjes (via Facebook leerde ik dat ze ‘hair tinsels’ heten)! Ze staan op mijn verlanglijstje om ook te proberen.

Photobucket
‘s Avonds krijg ik de meeste inspiratie, ‘s ochtends ben ik net een dweil. En dus werk ik nogal eens door tot in de nachtelijke uurtjes. Wat me (ondanks dat ik meestal niet vroeg hoef op te staan) toch wel opbreekt zo nu en dan. Inderdaad: omdat ik nooit klaar ben.

Photobucket
Heb je mijn post over het Prijzencircus gezien en overweeg je nog wat te bestellen voor het te laat is? Misschien trekt dit je over de streep.Vond je dit interessant? Volg me dan ook op Twitter, Facebook en Instagram en je leest het als eerste én kunt gelijk reageren/discussiëren!

Heb je iets opvallends gelezen of gezien? Let me know wat!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties