logo
13 September 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Voor deze “Blogpost tips” geldt eigenlijk hetzelfde als voor de vorige editie: beauty is sterk vertegenwoordigd, maar je vindt hier ook weer wat DIY’s én een leuke samenwerking op modegebied. Ga er weer lekker voor zitten en geniet van je donderdagavond.

Tip! De nieuwe Braun Satin Hair brush
Photobucket
Al járen gebruik ik de ionische haarborstel van Braun en ik kan echt niet meer zonder. Mijn vriendje noemt hem ‘de discoborstel’ omdat er een lampje op zit, en alleen daarom vind ik ‘m al leuk. Daarnaast doet de borstel natuurlijk ook gewoon goed zijn werk. Ik zou eerlijk gezegd niet meer weten hoe het met een ‘gewone’ borstel is, maar mijn ervaring is dat de Braun Satin Hair borstel mijn haar echt zachter maakt. Inmiddels is er een nieuwe versie uit en die laat Desirée hier aan je zien.

Tip! DIY Givenchy pet.
Photobucket
Niet voor de lezeressen die van veilig en onopvallend houden, maar wél leuk: deze pet, geïnspireerd op Givenchy, met “oortjes”. Het leuke van Sharon is dat ze dure designer items vaak op haar eigen manier namaakt, en dat lukt haar aardig goed. Zo zag je haar in deze post ook in een top met stenen die ze zelf namaakte aan de hand van deze beroemde foto.

Tip! De nail-art stripers van Action
Photobucket
Van budget-tips ben ik nooit vies, vandaar dat ik graag een lekkere goedkope beautytip toevoeg aan deze Blogpost tips, en wel de stripers van Max (het merk van Action). Het zal niet de eerste keer zijn dat Action verbaast met hun goede prijs-kwaliteitverhouding en hopelijk ook niet de laatste keer. Het fijne is bovendien: ze zijn er in ál deze kleurtjes.

Tip! 5 inch and up for Nelly.
Photobucket
Angelica Blick heeft haar collectie nog maar net gelanceerd, of de volgende blogger staat alweer te trappelen. Sandra van “5 inch and up” heeft sinds deze week óók een eigen lijn bij Nelly. Op haar blogpost staat geen Nederlandse link naar de artikelen aangegeven, maar die is er wel degelijk: kijk/klik maar.

Tip! JENsations nagellak.
Photobucket
Ik ben dol op onbekende merken nagellak. Ook op bekende merken nagellak overigens, maar vooral óók op onbekende merken, haha. Vaak zijn deze merken afkomstig van kleinere bedrijfjes, en die verdienen ook publiciteit. Bij deze. De stervormige lakjes van JENsations zijn ontzettend schattig, niet te duur en worden aan je getoond door Suzanne.

Tip! Make-up bij Forever 21
Photobucket
Geef toe: je vergeet het wel eens. Dat je niet alleen make-up komt kopen van make-up merken, maar ook van kledingmerken. H&M, Topshop én Forever 21. Ik heb nog nooit eerder wat gelezen over make-up van Forever 21, dus de kans lijkt me best groot jullie ook niet. Omdat de kwaliteit me meevalt (kledingmerken zijn immers vaak toch gespecialiseerd in… kleding), deel ik deze link graag met jullie. Forever 21 komt namelijk over enige tijd éindelijk naar Nederland, en dan weet je maar vast wat je aan ze hebt.

Tip! DIY gestempelde kleding.
Photobucket
Voor de DIY’ers onder ons, heb ik een erg leuke oldskool DIY gevonden. Hij doet me denken aan mijn kinderjaren, toen ik stempels maakte uit aardappels en daar vervolgens weer hele kunstwerken mee maakte. Die goede, oude tijd kun je weer herleven door dit keer je kleding een beurt te geven. Kun je je kunstwerk nog aantrekken ook! Ik ben benieuwd: ga jij dit proberen? Of ben je niet zo’n knutselaar?

Welke tip vond je het leukste? En welke had je eventueel al gelezen?

Voor meer links, tips en nieuwtjes: volg mij op Twitter en Facebook!


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties