logo
23 September 2012

Fashion crush – Pom pom’s

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Toen ik deze schoenen op 5 inch and up tegenkwam was ik meteen verliefd (een tijd geleden al, maar je weet: de liefde moet nog wel eens groeien bij mij). Pom pom’s -je weet wel: van die gekleurde bolletjes- zelf doen me al denken aan een kindertijd vol knutselen. Dat deze schoenen Hippie Shake (K3!) heten maakt het er alleen maar nostalgischer en leuker op.

Sindsdien word ik blij van elke pom pom die ik zie. Of het nu op een trui is, of op een schoen (die twee opties vind ik het leukste). Je hebt pom pom’s in veel verschillende soorten, maar vooral maten. Deze kleintjes heb ik het liefste, want met grote pom pom’s wordt je al gauw een soort clown.

Wanneer je nog een saaie, oude trui in je kast hebt hangen of een degelijk, basic paar hakken dat wel wat spice kan gebruiken, zijn pom pom’s ook een erg leuk DIY project. Check deze link maar eens voor wat inspiratie.

Wat vind jij van pom pom’s? Iets voor jou?

Photobucket
Photobucket


Bron afbeelding 1

Bron afbeelding 2

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties