logo
18 September 2012

Fotowedstrijd – Vero Moda “Blown away” Arnhem

Gepost in fashion

Omdat Arnhem één van de grootste en mooiste Bestseller (het bedrijf waar Vero Moda onder valt) heeft (hè hè, hebben wij ook eens wat!), werd er afgelopen zaterdag een fotowedstrijd gehouden. Tussen 10:00 en 16:00 kon je (jij ja: iedereen!) op de foto in je favoriete Vero Moda jas, waarna elk uur de dame op de leukste foto ‘haar’ winterjas won.

Of nou ja, leukste: het ging eigenlijk om meest originele. Topmodel-allure was dus niet nodig. Dat realiseerde ik me eigenlijk net te laat, want ik was dan best tevreden over mijn foto’s, het had best wat creatiever gemogen.

De fotowedstrijd is vernoemd naar “Blown away”, de campagne die Vero Moda momenteel heeft rondom haar winterjassen. Op Facebook heb ik (net als Vero Moda zelf) de fotowedstrijd gedeeld, maar verder hebben ze niet te veel publiciteit rondom gezocht. Op deze manier zouden er niet te veel en niet te weinig dames op de wedstrijd afkomen en hoefden ze niemand teleur te stellen.

Voorafgaand aan de foto kon je wat ‘opgekalefaterd’ worden door een visagiste, die je voorzag van een subtiel (!) make-upje. Natuurlijk was er een fotograaf en een kleine, tijdelijke fotostudio (midden in de etalage!) aanwezig voor de foto’s.

Helaas waren er dus maar een beperkt aantal winnaressen, maar op de foto gaan met een likje professionele make-up en voor een professionale fotograaf is voor de meesten ook geen straf, neem ik aan. Het resultaat ziet er in ieder geval erg vrolijk uit!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Mijn zusje deed ook mee, en genoot van haar ‘momentje visagie’.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
De ‘Blown away’ campagne bestaat o.a. uit etalagepoppen met dit ultracoole haar.

Photobucket
Photobucket
Ik heb al op veel plekken foto’s van mezelf geschoten, maar nog nooit in een etalage. Eens moet de eerste keer zijn!

Photobucket
Photobucket
Eén van de blije winnaressen!

Photobucket

Vind jij het leuk om naar dit soort publieke eventjes te gaan? Waarom wel/niet?


Foto’s door mij en Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties