logo
26 September 2012

Outfit – À la Alexander Wang

Gepost in mijn outfits

De schoenen dan. Deze stoer, maar toch elegante, Bullboxer laarsjes zijn helemaal in de stijl van de ontwerper. Dat is niet bepaald een belediging of straf, want Google maar ‘Alexander Wang shoes’ en het is één en al moois wat je ziet. Wat ik al noemde is denk ik de kracht van de ontwerper én deze laarsjes: door de metalen details zijn ze stoer, maar door het smalle ontwerp toch vrouwelijk. Ik vind ze geweldig!

Ik combineerde de schoenen met ook stoere items. Gauw mijn shorts uit de kast trekken nu het nog kan, dacht ik. Waarna ik ontdekte dat het geloof ik toch niet helemaal mijn kledingstuk is. Mijn billen hebben gewoon meer ruimte nodig dan dit.

Mijn haar is onbewust een beetje geïnspireerd op het kapsel dat Lauren Verster al-tijd heeft (Google nog maar eens). Haar staat het beter vind ik, maar zij is dan ook de ‘uitvinder’.

Wat vind je van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat shirt
C&A jasje
Dress Republic shorts
onbekende ketting
Bullboxer schoenen


Foto’s door Saskia van Schaik. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties