logo
1 September 2012

Outfit – Bingo!

Gepost in mijn outfits

Zijn het biljardballen, of…? Daar bestond nog wat twijfel over bij de massa. Eén ding is zeker: zelfs als ik het geheel voor mijn gevoel redelijk ‘veilig’ houd, trekt deze panty bekijks. Maar gaaf dat ik hem vind! Al is het maar omdat ik dol ben op kledingstukken met heel veel verschillende kleuren. Komt deze panty je bekend voor? Dat kan zeker kloppen. Ik stopte hem namelijk al in deze post. Juist ja, deze leuke House of holland bingo panty (bingo dus: kijk maar naar de getalletjes!) is van Pantyshoppen.nl.

Het is echt tíjden geleden dat ik rode lipstick droeg, en ik moet eerlijk zeggen: het voelt als thuiskomen. Natuurlijk ben ik in voor gekke kleuren als knalpaars en gifgroen, maar rood was de allereerste lipstickkleur die ik ooit droeg en mede daarom blijft deze kleur wel bijzonder voor mij. Niet alléén daarom, want ik vind het rood ook geweldig combineren met mijn haar, en daarbij een hele warme en stijlvolle kleur.

Ik zei het al even: voor mijn gevoel heb ik deze outfit redelijk basic gehouden. Ik wist dat deze panty een hoop aandacht op ging eisen, en dus was ik me ook bewust van het feit dat ík er dan snel bijloop als een kermisattractie. Met een wit shirt, een effen zwart rokje en een denim vestje kán dat echter bijna niet meer. Ik koos alleen voor kleur in mijn schoenen en op mijn lippen dus, zodat de outfit niet te flets zou worden.

Wat vind jij? Heb ik de bingo panty in zijn waarde gelaten?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided top
Primark via eBay denim vest
H&M rokje
House of Holland via Pantyshoppen.nl panty
Monki schoenen
Dress Republic ring


Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties