logo
6 September 2012

Outfit – Geel met paars

Gepost in mijn outfits

Omdat de dag van de Weekday opening (daar heb je ‘m weer) heel hectisch en druk was en ik geen gelegenheid had outfit foto’s te maken heb ik de outfit later gewoon nóg een keer aangetrokken, om jullie wel te kunnen laten zien wat ik er droeg. Eigenlijk was het een outfit die niet heel feestelijk of bijzonder is, voor mijn doen althans, maar dat komt omdat ik dus de hele dag plannen had en de outfit zodoende overal passend en praktisch moest zijn. De outfit was dus niet echt speciaal voor de opening, vandaar dat ik ‘m er ook niet naar heb vernoemd.

Geel met paars. Een combinatie die ik niet heb ‘bedacht’, maar die er gewoon ineens was. De kleuren werden als het ware naar elkaar toe getrokken, en vervolgens had ik -door hun grote contrast- het gevoel dat ze elkaar ontzettend versterkten. De top is dan wel niet helemaal dezelfde kleur als de broek, persoonlijk vind ik dat niet echt storend. Fijn detail is nog dat de broek aanvoelt als een dikke pyamabroek: héérlijk!

Zoals ik al eerder vertelde was ik blij verrast door alle leuke opmerkingen die ik kreeg over deze outfit (juist om de reden dat het voor mijn doen niet zo bijzonder is en ik ook niet specifiek over alles had nagedacht), maar wat vind jij – mijn trouwe, kritische lezer- van deze kleurcombinatie?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic jasje
Primark broek
Monki schoenen
H&M riempje


Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties