logo
13 September 2012

Outfit – Leatherlook mouwen

Gepost in mijn outfits

Als er iets is wat al lange tijd op mijn verlanglijstje stond dan zijn het wel die leatherlook mouwen. De Zara-parka-met-leather-look-mouwen (deze) leek wel een soort virus, en misschien dat ook ik besmet ben geraakt. Niet zozeer met het virus van dat kledingstuk, maar meer met het virus van die leatherlook mouwen. Dus ben ik ontzettend blij met dit Object jasje via Sans Online. Contrast, daar houd ik van. En leatherlook mouwen zijn daar een perfect voorbeeld van, toch?

In plaats van een parka met leatherlook, kies ik voor denim. Dat is voor mij toch wat draagbaarder, bijvoorbeeld omdat ik zo’n jasje in een outfit kan verwerken, en een parka toch echt voor buiten vind. Misschien bedoel ik in plaats van draagbaar gewoon ‘dan kan ik ‘m vaker dragen, haha’. Opnieuw ga ik voor lange mouwen met blote benen. Het bevalt me goed, al is het maar omdat ik niet hoef te dubben over panty’s.

En dan tot slot nog even mijn eigen mening over mijn outfit: I like. Voor mijn doen is het aan de gewone kant, maar ik denk dat mijn hele stijl over de hele linie ook wel iets gewoner aan het worden is, dus hoe vaak wil ik dat nog zeggen? Als ik deze outfit vergelijk met deze of die dan denk ik: wat doe ik daar moeilijk? Maar op een andere moment voel ik me in dit setje weer veel te standaard. Ik zal niet de eerste zijn die hier kleding afstemt op haar mood hier en daar.

Wat vind jij van leatherlook mouwen? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lady Umbrella t-shirt
Object via Sans Online jasje
H&M Divided rokje
H&M riem
van Haren schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties