logo
19 September 2012

Outfit – Muzikaal

Gepost in mijn outfits

“Ben je echt muzikaal, of is het vooral de panty?”, werd me gevraagd toen ik deze panty van Pantyshoppen.nl droeg. Tja, daar had ik nog niet over nagedacht. Ik hield het maar bij “vooral het laatste”. Zoals jullie weten ben ik dol op ‘gekke’ panty’s,  maar hoe leuker ze zijn, hoe banger ik meteen ook ben dat ze kapot gaan. Gelukkig voelde deze, van het merk Pamela Mann, niet zo kwetsbaar aan. Zo kan ik ongegeneerd ‘heisen’ zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn nagel in een haal blijft hangen.

Ik geloof niet dat ik vaak zoveel zwart in een outfit heb gedragen, maar deze muzikale panty vraagt nou eenmaal om niet te veel toeters en bellen. Ik bleef dus binnen wit en zwart, met een kleine uitzondering voor het taupe dat door mijn vestje geweven zit. De hakken en het rokje geven mij, in combinatie met die panty dus, een soort ballerinagevoel. Daardoor koos ik voor een nonchalant vest, om niet te veel een ‘poppetje’ te worden.

Tot slot nog een primeur, want sinds ik écht veel last heb van mijn huid (nu bijna een jaar geleden) heb ik geen oogschaduw maar gedragen. Hier weer een heel klein beetje. Met de nadruk op beetje, maar het is tenminste iets. Mijn ogen reageerden wel weer iets, maar gelukkig steeds minder lijkt het.

Wat vinden jullie van mijn muzikale ensemble?

P.S. Is ‘muzikaal’ serieus ‘musical‘ in het Engels? Klinkt als hoe ik het zou vertalen, en dat dan vervolgens de grap van de eeuw is.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided top
Zara vest
H&M Divided rokje
Pamela Mann via Pantyshoppen.nl panty
eBay schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties