logo
17 September 2012

Outfit – Off-shoulder

Gepost in mijn outfits

Zo’n dag die nog nét warm genoeg is voor een outfit met zomers randje, daar zeg ik geen ‘nee’ tegen. Huppekee: teennageltjes in de lak, blote enkels, blote schouders. Zo warm als hier zal het niet meer worden, maar van met-zonder-jas-weer word ik ook al blij.

Hoewel ik weet dat niet iedereen fan zal zijn van dit ‘monnikenkapje’, de middelhoge hak, en zelfs het blousje, vind ik het plaatje wel kloppen en ik dénk jullie ook. Het geheel is niet te saai, maar ook niet too much. De haarband en het blousje vullen elkaar aan, de rok brengt de benodigde dosis kleur erin, en de sandaaltjes maken het wat meer dressed up en wat minder ‘dagje strand’.

Toegegeven: bij deze plaatjes heb ik wel flinke hulp gehad van de omgeving en de zon, want die doen de helft. Deze foto’s zijn gemaakt in De Steeg (Google Maps is your best friend); een gebied dat nogal aandoet voor de middel of nowhere, maar waar ik wél heerlijke poffertjes heb gegeten en mooie foto’s heb gemaakt.

Wat vind jij van het geheel? Iets wat je anders had gedaan?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
tweedehands blousje
H&M Trend via eBay rok
Dorothy Perkins sandalen
H&M Divided shopper
H&M haarband


Foto’s door Saskia van Schaik. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties