logo
22 September 2012

Outfit – shopVIP.com party

Gepost in mijn outfits

Na máánden (ik weet ze niet eens meer te tellen) zag ik afgelopen woensdag Yara (een post met haar in de hoofdrol moet weer eens in de pijpleiding, want de laatste was blijkbaar nog in het Engels) weer . Toen ze zei: ‘Ik hoopte al dat je wat foto-waardige kleding aan had, want dan kunnen we tenminste foto’s maken’, wist ik meteen hoe erg ik haar gemist heb, haha. Heerlijk, zo’n ambitieuze ‘fotograaf’ die ook nog eens kritisch is: ‘Zeg, die lipstick had wel wat netter gemogen’. Voor de duidelijkheid: ik maak maar een grapje, die outfitfoto’s maken zijn slechts een fijne, praktische, extra aangelegenheid.

Helaas was onze rendez-vous weer van korte duur, want maandag vertrekt Yara alweer naar Budapest. De afgelopen maanden was ze in Italië, maar de reisrepo van die tijd houden jullie nog even te goed want wij willen graag wat meer tijd aan jullie vragen om de foto’s uit te zoeken.

Dan nu over naar de titel van deze outfitpost: de shopVIP.com party. Nadat ik bij de Elegance Awards en de Miele Catwalk niet ontzettend veel aandacht aan mijn uiterlijk had besteed, ging het nu weer kriebelen om íets meer mijn best te doen. Niet overdreven, maar wel een leuk jurkje, haar wat in de krul en een toefje make-up. Dat laatste voelt echt als een wonder. Een wonder dat ik weer enigszins een keuze heb (als je niet weet waar ik het over heb: lees deze post maar eens). Waar ik het aan verdiend heb weet ik niet, en aan wie ik het schuldig ben ook niet, maar dank.je.wel!

What do you think? Party-waardig?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Supertrash jurkje
H&M blazer
Desire Clothing schoenen
Lucardi ketting


Foto’s door Yara Verheij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties