logo
3 September 2012

Outfit – Tussen zomer en herfst

Gepost in mijn outfits

September is voor mij echt dé maand die tussen zomer en herfst in zit. Sterker nog: hij overbrugt de twee. Bij mij zorgt zo’n ‘tussenfase’ nogal eens voor outfit clashes. Het liefst trek ik nog iets heel zomers aan, maar hier en daar wordt het daar al echt te fris voor. Een oplossing als deze is misschien niet heel erg ‘in balans’, maar wel heel erg leuk vind ik: zo’n slouchy trui met blote benen. Op deze manier draag ik letterlijk wat van beiden seizoenen. Normaal ‘grijp’ ik veel eerder naar blote armen in plaats van benen, wanneer het weer het toe laat, maar waarom eigenlijk? Ik vind dit erg leuk staan.

Het was even onduidelijk: zouden ze er nou wel of niet geproduceerd worden, de fringe laarsjes van Bullboxer uit deze post, waar jullie zo verliefd op werden. Nou je ziet het: gelúkkig zijn ze er wel, en inmiddels alweer een tijdje o.a. verkrijgbaar bij Cafe Moda. Ik ben helemaal dol op ze: stoer, vrouwelijk, een kleur die makkelijk te combineren is én ze lopen ook nog eens relatief comfortabel.

Ohja, en voordat het verkeerd begrepen wordt: dat zwarte sokrandje, dat is de bedoeling.

Wat vind jij? Blote benen in combinatie met laarsjes en een trui: leuk/niet leuk?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided jurkje
H&M BIB trui
Bullboxer laarsjes
vintage ketting
H&M riempje


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties