logo
20 September 2012

Outfit – Vintage schoenen

Gepost in mijn outfits

Net als velen draag ik niet zo snel vintage schoenen. Ik weet nog dat er in mijn jeugd in is gedramd: ‘Schoenen gaan zich vormen naar je voet, dus draag nooit tweedehands schoenen!’. Tegenwoordig kom ik daar een beetje van terug, want ik draag mijn schoenen niet meer dagelijks, zoals toen, en dus valt het met dat ‘vormen’ ook wel mee. In ieder geval: toen ik deze aparte enkellaarsjes tegenkwam op My Fox House was ik meteen verkocht. Dat ze in perfecte staat zijn gaf daarbij wel de doorslag. Wie weet het nog – dat ik over deze webshop schreef? Ik weet haast zeker dat niet iedereen de schoenen zal waarderen (you’ll hate them or love them), maar – ookal lijken mijn voeten van bovenaf ineens huge– ik ben dus fan.

Ik combineerde de schoenen met mijn heerlijk comfortabele fuchsia (het is wel fuchsia te noemen, toch?) broek en mijn nog steeds zo geliefde Lanvin at H&M shirt. Ik maakte het geheel af met mijn haardonut, waar ik steeds beter mij overweg kan. Het was even oefenen, maar nu hoef ik niet meer een half uur extra uit te trekken om mijn haar op deze klassieke manier te krijgen.

Ik ben heel benieuwd: wat vinden jullie van dit geheel? De bovenkant te druk in vergelijking met de onderkant (ik doe maar een gokje)?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lanvin at H&M t-shirt
H&M Trend via eBay blazer
Primark broek
My Fox House schoenen
onbekende ketting


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties