logo
7 September 2012

Outfit – Weirdo

Gepost in mijn outfits

Soms heb ik het gevoel dat ik jullie, daarachter het beeldscherm, weer eens uit de slaap uit je ogen moet laten wrijven. Dat je even denkt: ‘Wat zie ik nú weer?’. Anders wordt het allemaal té ‘typisch Suz’, ‘jij kan het hebben’, ‘ik had niet anders van jou verwacht’. Dus bij deze, ervan uitgaande dat denim kleurloos is, eens een outfitpost zonder kleur!

Ik ben bang dat deze bril me niet net zo goed staat als Liza, maar misschien waren mijn verwachtingen ook wel wat te hoog – aangezien ik vind dat hij haar echt te gek staat. Mijn beeld was in ieder geval dat de bril zo’n lekker eigenwijze uitdrukking zou geven, maar ik voel me meer een… weirdo. Het tegenovergestelde van sexy, zeg maar.

Nerd, punker, grungy (zoals Liza het in haar post noem) en vintage, je kunt ze in deze outfit allemaal wel terugvinden. De combinatie van die vier is leuk voor een dag, maar echt níet mijn stijl. Ik kan mezelf al weird genoeg vinden zonder laboratorium bril een soort zwarte baard, zeg maar. Niet dat ik de bril nu op ga geven, niet dat ik spijt heb van dit ensemble, niet dat ik niet met een glimlach naar deze foto’s kijk, en ook niet dat ik alles zo snel mogelijk uit wilde trekken toen ik het uit wilde trekken. Het enige wat ik wil zeggen is: dít voelt voor mij nou een beetje als verkleden. Ik vind het leuk, maar het is totaal niet wie ik ben.

Is er toevallig iemand onder jullie bij wie dit wel geweldig past? En vind je dat ik het wel kan hebben, of zeg je: nee, een vuilniszak was nog beter geweest?

P.S. Voor de geïnteresseerden: ik ontdekte dat de perfecte schoen nu nog maar een schijntje kost van wat hij kostte (de witte variant helemáál); kijk maar. Een leuke tip, lijkt me – vooral omdat er geen verzendkosten bij komen!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
vintage jurk
Superstar ketting
Nero Bianco laarzen
H&M Divided bril
De Bijenkorf armband


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties