logo
14 September 2012

Sneak preview – vanHaren herfst/winter 2012

Gepost in fashion

Natúúrlijk ligt er al een hoop van de herst/winter 2012 collectie in de winkels, dat is bij vanHaren niet anders. Echter, bij alle grote bedrijven wordt de nieuwe collectie over een seizoen verdeeld, en ook dat is bij vanHaren niet anders. Tot en met november kun je er nieuwe modellen verwachten, daarna zal de collectie langzaam al wat meer worden afgestemd op het voorjaar.

Zoals sommige van jullie weten, blog ik al enige tijd voor vanHaren en zodoende was ik er afgelopen week weer op kantoor. Heel graag wilde ik weer even naar de afdeling inkoop (die kun je in deze post zien); toch het leukste gedeelte van het pand, als je het mij vraagt. Daar vind ik namelijk alle schoenen op een rij die nu in de winkels liggen, die er binnenkort aankomen en die over enige tijd verschijnen. Ook een hoop schoeisel voor de zomer van 2013 heb ik al gezien.

Omdat het nu officieel nog zomer 2012 is (laten dat niet vergeten), gaan we nog niet te ver vooruit denken en laat ik jullie bij deze drie leuke modellen zien die de komende maanden in de winkels en online zullen verschijnen.

Photobucket
€29,90 – verkrijgbaar vanaf ongeveer 10 oktober

Photobucket
€29,90 – verkrijgbaar vanaf ongeveer 5 november

Photobucket
€49,90 (echt leer!) – verkrijgbaar vanaf ongeveer 5 oktober

En tot slot had ik al een paar laarzen gedeeld als preview gedeeld op Facebook. Deze liggen vanaf ommenabij 24 september in een paar filialen in de grote steden van Nederland, maar zul je ook online kunnen vinden!

Het imago van vanHaren is helaas niet altijd geweldig, maar mijn advies is: laat je gewoon niet afleiden door wat je niet ligt. Of je nou leuke schoenen vindt in een winkel met alleen maar leuke schoenen, of in een winkel met een stuk minder leuke schoenen: de schoenen die je kiest blijven dezelfde schoenen, toch? Bij vanHaren vindt je ze tenminste wel voor een hele leuke prijs. Voor deze foto’s had ik de leukste modellen uit de rekken gehaald en bij elkaar gezet. Als je de rest van de modellen vergeet, zou je aan de hand van die schoenen zeggen dat vanHaren hartstikke ‘trendy’ is. Wat ik maar wil zeggen en hiermee wil bewijzen: voor een klein budget kun je óók echt leuke dingen kopen, maar je moet er wel voor openstaan.

Wat vind jij van deze drie exemplaren? En kom je wel eens bij vanHaren?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties