logo
5 September 2012

“Streetstyle” – Weekday opening

Gepost in fashion

Toen ik eens wat “streestyle” liet zien van de Bas Kosters show leken jullie dat allemaal erg leuk te vinden, dus ik dacht: dat doen we nog eens. Dit keer was ik natuurlijk bij de Weekday opening, en daar weten de bezoekers ook wel wat stijl is, assjemenou! Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar met mijn kleurrijke ensemble (die komt later nog hier voorbij) wel een beetje opviel. Niet doordat mijn outfit nou zo opvallend was, maar gewoon doordat mijn stijl zo ‘anders’ is dan Weekday (hoezeer ik de winkel ook waardeer) en dus ook een beetje dan de mensen die erop af komen. Toch waren er een hele hoop mensen die me complimenten gaven, omdat de échte modemensen gelukkig elke vorm van ‘eigenheid’ wel kunnen waarderen, en dus ook die van mij.

Tot zover dit zijspoor. Weer terug naar het onderwerp van deze post: “streetstyle”. Ik zet de term nog maar eens tussen aanhalingstekens, omdat ik dit soort beelden eigenlijk geen echte streestyle vind. Echte streetstyle vind ik de straat opgaan en de ‘gewone bijzondere’ voorbijganger fotograferen. Deze opening is daarentegen natuurlijk een evenement waar een specifieke groep op afkomt en vervolgens ook nog een beetje meer zijn best voor doet. Maar dat maakt hen niet minder leuk om naar te kijken!

Ohja, en – dit gaat heel starstruck klinken, sorry- mag ik nog even zeggen dat ik het zo tof vond om Ivania te ontmoeten? En niet alleen Ivania trouwens, ook Jowy en… oké: wat ik wil zeggen is dat ik het echt ultra de bom vind om in een ruimte te zijn met mensen die ik allemaal zo inspirerend vind. Ga dan nu maar gauw kijken:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Zeg eerlijk: ik heb toch de leukste sector gekozen die er is?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties