logo
29 September 2012

V&D Prijzencircus – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Wellicht is het je niet ontgaan: vanaf deze week is het weer Prijzencircus bij V&D. Het Prijzencircus vind ik eigenlijk altijd een beetje een slap aftreksel van De Bijenkorf’s Drie Dwaze Dagen (daarover later deze week meer!), maar desalniettemin kunnen er leuke artikelen bij zitten. Ik spitte de damesmode-sectie door en pikte er mijn favorieten uit.

Voordat je daarnaar gaat kijken wil ik je nog even vertellen dat je hier het Prijzencircus boekje kunt bekijken, mocht je willen zien wat er nog meer in de aanbieding is. Letterlijk.

Photobucket
V.l.n.r.: €19,- / €17,- / €25,- / €29,- / €50,- / €29,- 

Vooral het giletje vind ik ontzettend leuk. Ik ben echt groot fan van zulke ‘flosjes’. En sinds afgelopen week ben ik ineens helemaal fan van het pied de poules printje. Die vond ik altijd wat truttig, maar afgelopen week liep ik langs Invito, zag ik laarsjes met dit printje, en ik was opslag verliefd. Soms heb ik dat ineens.

Wanneer je een bestelling plaatst op vd.nl kun je je bestelling gratis ophalen in één van de winkels of voor €3,95 het meeste (er zijn wat uitzonderingen, maar die zijn in ieder geval niet van toepassing op kleding) thuis laten bezorgen. Alle informatie over bezorgen en retourneren vindt je hier.

Wat vind jij van deze selectie? Zit er iets bij waar je wild van wordt?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties