logo
4 September 2012

Win! – Bullboxer fringe laarsjes

Gepost in overig

Het lijkt mij dat ik één van jullie (wel meer natuurlijk) héél erg blij kan maken met deze laarsjes, dus dat is wat ik ga doen. Iedere keer als jullie deze fringe booties voorbij zagen komen, werd er enthousiast gereageerd. Dus hoop ik dat jullie nu minstens zo enthousiast zullen reageren.

Je kon het al lezen in de laatste outfitpost, maar hier nog even wat details: de laarsjes zijn van Bullboxer, een merk dat schoenen produceert voor en verkoop aan verschillende klanten als Sarenza, Zalando en Cafe Moda (meer daarover lees je hier). Deze laarsjes zijn o.a. te koop bij de laatste, en ze kosten €69,90.

Zoals ik al zei: de laarsjes lopen voor mij comfortabel, de hakhoogte is precies goed, de fringes maken ze origineel, en de kleur maakt ze draagbaar. Wat wil je nog meer?

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Win!

Wil jij straks, net als ik, de herfst goed voorbereid tegemoet gaan en deze laarsjes rocken?

– Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

‘Like’ Bullboxer op Facebook.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en dat je Bullboxer een ‘like‘ hebt gegeven.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 16 september 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. De winnares kan kiezen uit maat 36, 37, 38, 39 of 40, je maat hoef je niet in je reactie te vermelden, maar alleen door te geven wanneer je wint.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties