logo
8 September 2012

Zalando Collection – Herfst/winter 2012

Gepost in fashion

Weet je nog dat ik schreef over het etentje dat ik had, ter ere van Zalando Collection? Dit eigenmerk van Zalando bestaat nu sinds ongeveer een half jaar, en vorige week werd de huidige collectie – voor de herfst/winter- gepresenteerd.

Op een zesde etage, met een prachtig uitzicht over Amsterdam dus, werd onder het genot van een hapje, drankje, muziekje en fotohokje (fun guaranteed!) de collectie getoond.

Ik heb het idee dat iedereen bij Zalando meteen aan de gillende reclames denkt. Daar hebben ze het natuurlijk zelf naar gemaakt, maar het beeld dat ze ermee hebben gecreëerd vind ik jammer – het zorgt er een beetje voor dat mensen Zalando niet echt meer serieus nemen. Hun eigen merk is mooi en redelijk betaalbaar, doet me qua prijs en kwaliteit een beetje denken aan H&M Trend. Niet veel mis mee dus. Ik ben vooral fan van de kleding; de schoenen vind ik een beetje tuttig hier en daar.

De collecties zouden geïnspireerd zijn op het Londense en New Yorkse fashionable straatbeeld. Daar kan ik me wel wat in vinden, al lijken sommige stuks me er wat te klassiek voor. Verder is alles inderdaad lekker edgy, clean en een tikje punk hier en daar. Ook zitten er wat echte ‘Kerst stuks’ tussen, die de glamour wat ophalen.

Net als vorig seizoen, heeft Zalando Collection ook dit seizoen weer samen gewerkt met een ontwerper bovendien. Kaviar Gauche, bestaande uit twee Duitse ontwerpers, zijn de gelukkige. Deze collectie zal later in het seizoen uitkomen.

Hier vind je de nieuwe collectie Zalando Collection (kleding, schoenen en accessoires), en daar kun je ook meteen de prijzen bekijken én de zomercollectie die nu flink is afgeprijsd. Gedurende het seizoen zal de rest van de collectie online komen. Op mijn Fashiolista account kun je zien wat mijn favoriete stuks uit de collectie zijn (de eerste vijf stuks die je ziet).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Waar dit voor is…?
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
…nou, hiervoor dus!

Photobucket
Photobucket

Wat is jouw impressie van Zalando Collection?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties