logo
28 October 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win één van de drie vanHaren schoenen

Gepost in fashion
Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. Met de drie schoenen die je vandaag kunt winnen staat de teller op vier. 

Dat vanHaren op het moment allerlei hartstikke leuke schoenen in het assortiment heeft, moge inmiddels toch duidelijk zijn. Afgelopen week liet ik je in deze outfitpost nog een kei vet (zoals wij Brabanders dat zeggen) exemplaar zien. Ook zat vanHaren een tijdje geleden nog met zes fantastastische schoenen in de Mijn favorieten rubriek.

Genoeg reden voor mij om vanHaren niet te laten ontbreken in mijn prijzenrijtje en van elk onderstaand paar schoenen één exemplaar weg te geven aan één winnares.

1.

Photobucket
Enkellaars met plateau. Maat 36 t/m 40.

2.

Photobucket
Enkellaars met glitter. Maat 36 t/m 41.

3.

Photobucket
Enkellaars met luipaard hak. Maat 36 t/m 41.

Win!

Eén van deze enkellaarsjes kan van jou zijn! Wat moet je daarvoor doen?

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Kies je favoriet van deze drie!

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en op welk paar schoenen (1, 2 of 3) je kans wilt maken.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Houd rekening met de beschikbaarheid van je maat.

Succes!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties