logo
8 October 2012

A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modellen

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nlWe call it A Touch Of Fashion!

Deze A Touch Of Fashion gaat over dames met een beroep die als één van de mooiste van de wereld moet worden gezien. Maar die tegelijkertijd, dat is natuurlijk ook wel algemeen bekend, een heel harde werkmentaliteit vereist. Ik heb het natuurlijk over modellen! Doutzen, Kate, Naomi, máár: er zijn er meer. Mijn bekende en minder bekende favoriete modellen kom je tegen in deze nieuwe A Touch Of Fashion

Photobucket

Klik hier om A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modellen te lezen.


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties