logo
30 October 2012

Aanfoto’s van het Margiela at H&M jack en de Margiela at H&M jeans

Gepost in fashion

Afgelopen weekend liet ik jullie foto’s zien van wat accessoires van de Margiela at H&M collectie. Nu heb ik aanfoto’s van de kleding om te showen.

Mooie blogster Sandra showt op haar blog 5 inch and up namelijk het beruchte jack en de beruchte jeans. Berucht omdat het misschien wel de twee meest aparte stukken uit de collectie zijn, waar zodoende ook het meest over wordt gepraat.

Ik vind ze echt helemaal te gek (staan), maar of ík ze zou dragen? Nee.

Photobucket
Photobucket

Ik denk dat ik het antwoord al weet, maar toch: ‘Zou jij ze wel dragen?’

De collectie Maison Martin Margiela at H&M is vanaf 15 november verkrijgbaar in filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht en Utrecht en via de online shop, en bestaat uit kleding en accessoires voor dames en heren. 


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties