logo
16 October 2012

Battle of the outfits – Mijn favoriete jurkje

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Beloofd is beloofd: lezeres Anouk wilde graag een Battle of the outfits met mijn favoriete jurkje (de rode, gebloemde van Zara) en dat leek mij eigenlijk best een goed idee.

Het jurkje vind ik, zoals ik eerder al vertelde, met name geweldig door de kleurcombinatie. Het warme rood en oranje met het wat lichte, pastel lilapaars doet ‘t ‘m gewoon helemaal voor mij. Bovendien is het model vrij simpel, maar de print vrij opvallend. Zo trekt ie niet te veel en niet te weinig aandacht. Tot slot, dat zie je helaas niet altijd, is de achterkant heel erg mooi doordat de bandjes er kruisen.

Een nadeel is dat de stof totaal niet meerekt, waardoor hij hier en daar nog wel eens trekt en ik er niet echt in kan bukken, springen, en andere gekke dingen in kan doen. Of gewoon wel, alleen heb ik dan niet te piepen als ik in mijn blote kont loop. Ook is het irritant dat de binnenvoering (hoewel die wel mooi paars is) nog wel eens onder de onderkant uit piept.

Alledrie de outfits zijn heel anders, en natuurlijk komt bij de derde outfit het jurkje het beste tot zijn recht. Toch ga ik voor de tweede outfit, terwijl de jurk daar meer in een rok is veranderd. Ik vind de combinatie met de mosgroene trui, tas en ketting gewoon top!

Wie laten jullie winnen? Outfit 1, 2 of 3?

Photobucket
Bekijk hier de orignele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de orignele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de orignele outfitpost van deze outfit.

Zara jurkje


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties