logo
2 October 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Hopelijk heeft deze rubriek inmiddels geen inleiding meer nodig. Ze staan weer voor je klaar: 7 tips die ik van het www heb geplukt. Ik heb weer zo nuttig, origineel en veelzijdig mogelijk proberen te zijn; laat me weten of dat gelukt is!

Tip! – The best of X-factor UK
Photobucket
Persoonlijk ben ik heel erg van het Nederlandstalig. Nederlandstalige boeken, films, tv-programma’s, alles… Het is een wonder dat ik tweetalig onderwijs heb afgemaakt, want ik ben helemaal niet internationaal ingesteld (ondanks dat mode behoorlijk internationaal/universeel is). Gelukkig zijn er een hoop mensen die dat wel zijn, en speciaal voor hen (maar hopelijk heb je in dat geval nog niet gezien…) deze best of X-factor UK filmpjes.

Tip! – Haar inspiratie
Photobucket
Haar inspiratie is veel makkelijker direct van de catwalk in je eigen (huis)kamer te gebruiken dan kleding! Dat vind ik er zo leuk aan. Zo wil ik nu heel graag gekleurde haarspeldjes (zodat ik dit ook eens kan proberen), en ontzettend graag zo’n strak afgesneden haarpluk om te gebruiken voor een knot (wat ik bedoel zie je als je op de link klikt). Jij ook?

Tip! – Doutzen in Vogue Paris
Photobucket
Ik zie er behoorlijk wat, maar in lange tijd heb ik niet zo’n mooie fotoreportage gezien als van Doutzen Kroes in Vogue Parijs. Als Doutzen hier niet laat zien dat ze nog niet is uitgerangeerd, dan weet ik het ook niet meer! Wat een ge-wel-di-ge foto’s; ondanks het gebrek aan kleur wil ik ze serieus als behang!

Tip! – Hema Instagram boekje
Photobucket
Hema als hip! Ze hebben namelijk als eerste een ‘Instagram fotoboekje’ op de markt gebracht. Zo druk je handig je favoriete Instagram foto’s af om ze in een boekje te bewaren.

Tip! – Londen Fashionweek schoenen
Photobucket
De internationale fashionweek madness is weer voorbij, maar gelukkig zijn daar nog tal van posts over de shows en nog belangrijker misschien: met streetstyle!

Tip! – De gadgets van V&D
Photobucket
Teske is geweldig in haar eigenheid, in haar no-nonscense houden en in haar ‘ik ben maar gewoon mezelf’-blik. Alledrie schemeren door dit geweldige artikel heen.

Tip! – Aandacht magazine
Photobucket
Oktober is borstkankermaand! En om a.a.n.d.a.c.h.t. te vragen voor deze ziekte is er Aandacht Magazine. Een tijdschrift dat is samengesteld door alle redacties van Sanoma Media samen. Een blad dat inspirerend, informatie, en bewust makend moet zijn. Weet jij al of dat gelukt is?

Wil je meer tips, nieuwtjes en inspiratie lezen en zien? Volg me dan op Twitter en Facebook!

Welke link was je favoriet dit keer? Welk artikel had je misschien al gezien?


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties