logo
11 October 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Wat is heerlijker met dit herfstweer dan douchen, lezen, luisteren en online winkelen? Alle vier zitten ze in deze nieuwe Blogpost tips.

Tip! Nooit meer plakkende kleren door bodylotion.
Photobucket
Een probleem dat je wellicht zult herkennen: na je douchebeurt moet je nog in je skinny jeans, die je amper aankrijgt doordat je net-aangebrachte-laagje-bodylotion je benen zo ontzettend plakkerig maakt. Nivea, toch een beetje de koningin van de huid, bedacht daar wat op en heeft bodylotion voor onder de douche gemaakt. Wat dat precies inhoudt? Klik daarvoor maar op bovenstaande link.

Tip! Ken jij Caitlin Moran al? 
Photobucket
Ik, totdat ik deze post las, natuurlijk nog niet. Nenz vertelt echter met zoveel enthousiasme over haar, dat ik nu echt heel nieuwsgierig ben geworden naar haar boek. Caitlin is een feministe. Daar zitten natuurlijk voor- en nadelen aan (afhankelijk van je eigen mening ook), maar ik denk dat het alleen al aanstekelijk is om te lezen hoe Caitlin voor haar standpunt staat en hoe ze deze op een positieve manier probeert over te brengen op anderen.

Tip! Warm of koud?
Photobucket
In één van de filmpjes die ik met Vera maakte vertelde ik al in het kort hoe je kunt zien of dat koele of warme tinten kleding je beter staan. Een koele of warme tint geldt natuurlijk niet alleen bij kleding, maar ook bij make-up. Vera helpt je in deze post om je ondertoon te ontdekken.

Tip! De eBay handleiding van Evelien
Photobucket
Er zijn er al tal gemaakt, maar die van Evelien vind ik zeker bij één van de betere horen. Ze vertelt niet alleen hóe eBay werkt, maar ook de voordelen van eBay vergeleken bij bijvoorbeeld Marktplaats, wat je er het beste kunt kopen én (ook niet belangrijk) waar je voor op moet passen. Heb je nog geen ervaring met eBay? Dan zorgt deze handleiding wellicht voor de eerste stap.

Tip! Niet meer twijfelen over je maat
Photobucket
Eén van de nadelen van online winkelen vinden veel mensen dat je nooit weet of je de goede maat koopt. Natuurlijk weet je dit nooit met zekerheid eerder dan dat je je bestelling gepast hebt, maar er is nu wel wat hulp. De site My Fashion Size heeft namelijk een tool gemaakt: je meet je lichaam op, vult deze in en krijgt vervolgens de juiste maat van verschillende merken en bedrijven.

Tip! Prachtige fotografieën met mensen en dieren
Photobucket
Dit artikel kwam uit op Dierendag, maar het is nooit te vroeg of te laat om naar mooie beesten te kijken, toch? Deze foto’s zijn zo mooi! Ondanks dat ik niet zoveel heb met een ‘Afrikaanse’ sfeer, zou ik heel graag zo’n foto megagroot in mijn huis hebben hangen. Ik vind ze allemaal zo sfeer- en liefdevol. Je kunt er niets anders mee dan naar kijken, misschien. Toch is dat soms genoeg.

Tip! De titelsong van “Skyfall”
Photobucket
De film Skyfall is nog niet uit, of is al een enorme happening. Tja, je heet James Bond of je heet het niet. Wat wil je ook? Wanneer OPI een nagellakcollectie naar je vernoemt, en Adele je titelsong inzingt (klik op de link om ‘m te horen!) dan kun je ook wel een béétje publiciteit verwachten.

Wil je méér inspiratie en leuke links? Volg me dan op Twitter en Facebook, waar ik dagelijks nog veel meer deel!

Ik vermoed dat je al wat van deze posts gelezen hebt (maar soms vind ik ze té goed om niet te vermelden), dus laat ik maar vragen: welke posts waren wél nieuw voor je?


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties