logo
23 October 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Misschien dat je van het kruidnootijs al gehoord had, of van de drie verschillende Elle covers. Maar dan toch zeker niet van het nieuwe ‘DIY Fashionista’ boek en de tips waardoor je haar het minst onder je sporten lijdt? Anyway: er zit vast nog iets interessants te lezen bij de nieuwe Blogpost tips!

Tip! December ijs!
Photobucket
Voor wanneer je tegen 5 december al misselijk bent van de pepernoten: maak er ijs van. Weer eens wat anders en persoonlijk vind ik dat er echt niets boven ijs gaat.

Tip! Dit doe je met je haar als je gaat sporten. 
Photobucket
Best een issue vind ik het: hoe doe je je haar nou zodat het goed blijft zitten, zodat het niet te nat wordt, en zodat het daarna ook nog te fatsoeneren is wanneer je gaat sporten? Deze tips klinken goed. Bron foto.

Tip! OPI koop je goedkoop bij Color 4 Nails. 
Photobucket
Naast dat je OPI bij de Nederlandse verkooppunten kunt kopen, is het ook nog via het onofficiële circuit te koop: eBay bijvoorbeeld. Transdesign was één van die plekken, maar tegenwoordig moet je bij Color 4 Nails zijn.

Tip! Drie verschillende Elle november covers.
Photobucket

Ik vind het altijd erg leuk als een blad verschillende covers heeft, zodat je je favoriet kan kiezen. Elle heeft er deze maand drie: bij alle drie staat de make-up centraal.

Tip! Hulp bij Kringloop-shoppen. 
Photobucket
Eigenlijk zou je deze hele site kunnen doorspitten: hij is helemaal gewijd aan het shoppen in kringloopwinkels. Leuk hè? Deze post is een goed begin.

Tip! Het ‘DIY Fashionista’ boek. 
Photobucket
Bij de DIY liefhebbers gaat dit boek ongetwijfeld op de wishlist: de koningin van de DIY heeft ‘m namelijk geschreven.

Tip! Tips voor het verkopen van kleding. 
Photobucket
De kleding die je niet meer draagt en andere spullen die je niet meer gebruikt verkopen is één van dé manieren om wat bij te verdienen. En bovendien is het beter voor het milieu én geeft het een fijn gevoel om iemand anders blij te maken met je oude spullen. Met deze tips wordt het bovendien appeltje eitje.Heb je iets bijzonders gelezen of gezien?


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties