logo
19 October 2012

De rollen omgedraaid – Bas met twee verschillende schoenen

Gepost in overig
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Best verfrissend: dat ik met mijn vriendje in de stad loop en dat niet steeds ík aangekeken word, maar hij. Of eigenlijk: zijn schoenen. Ik moest er wel even aan wennen hoor, dat hij met dit op de proppen kwam toen ik smste ‘Doe je iets leuks aan? Ga ik foto’s van je maken’, maar dat wennen was van korte duur. Het is toch leuk dat hij wat anders probeert? Los van of het nou mooi is, het is tenminste origineel. Niet té origineel, want het moet te gemaakt of gelikt worden, maar aan wat creativiteit is nog nooit iemand dood gegaan, toch?

De rest van de outfit is echt “Bas”. Voor hem is het belangrijk dat iets lekker zit. Waar ik me over van alles heen zet als ik iets mooi vind, laat hij iets meteen staan als hij ook maar enigszins het gevoel heeft dat er iets gaat irriteren. Verder houdt hij van korte, bomber-achtige jasjes en heeft hij een enorm zwak voor broeken met gaten. Die heb ik hem inmiddels zo’n beetje verboden, want er ligt al een mega stapel van.

Ik vind wel dat hij soms iets meer over zijn outfits na mag denken de laatste tijd. Allemaal niet té – dat is immers ook niet erg aantrekkelijk- maar gewoon: dat hij weer iets onfunctioneels opdoet als een hoedje, sjaaltje, zoiets. Maar dat blijkt toch niet wat helemaal bij hem past, en uiteindelijk staat dat iemand natuurlijk het beste: wat bij hem of haar past.

Wat vind jij? Komt hij weg met twee verschillende schoenen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jack & Jones t-shirt
Sissy Boy vest
Zara broek
Scotch & Soda jas
Nike schoenen


Foto’s door mij.
  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties