logo
27 October 2012

Filmpje! – “19 jaar, 19 prijzen”

Gepost in overig

Vanaf vandaag is het feest! Waarom? Dat hoor je in onderstaand filmpje!

Dus: vanaf vandaag, 27 oktober, komen er dagelijks één of twee winacties online waarbij ik dagelijks één of meerdere mensen blij kan maken. De telling naar de 19 gaat als volgt: één winnaar, is één prijs. Dus wanneer ik iets weggeef van drie stuks aan één persoon, telt dat als één prijs. Wanneer ik drie dingen weg geef aan drie verschillende personen, telt dat als drie prijzen. Snap je?

Tot slot ook nog van harte gefeliciteerd aan Renate Verbaan, Kelly Osbourne, Jan-Hein Kuijpers (de advocaat van Willem Holleeder), Eline Plaum (mijn vroegere hockey-maatje), iemand van het Girlscene-forum (ja, ik heb gegoogled!), Jack van Houten (uit GTST), John Clees (bekend van Monty Python), Cilly Dartell (ja, die van Shownieuws!) en mijn schoon-opa: zij zijn ook jarig vandaag. Ongetwijfeld vergeet ik duizenden bekenden en onbekenden, maar ik wil nog even eindigen met de allergaafste: ik ben tegelijk jarig met Amsterdam! Echt waar!


Gefilmd door Yara Verheij, bewerkt door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties