logo
3 October 2012

Filmpje! – “Mijn haar- en kapselervaringen”

Gepost in beauty, overig

Gisteren had ik het (toevallig) ook al over haar, maar in dit filmpje ga ik het niet hebben over haar stylen (zoals bij haartutorials het geval is), maar over je haar laten knippen, verven, etc. en wat mijn ervaringen zijn op dat gebied. Misschien trap ik wel een open deur in, maar ik kan me voorstellen dat mijn ervaringen wat zekerheid bieden aan degene die wat aan haar wil veranderen maar misschien niet zo goed durft? Omdat je nog nooit wat met je haar gedaan hebt óf omdat je een vervelende ervaring met je haar hebt gehad waardoor je bent afgeknapt.

Er is echt nog veel en veel meer wat ik zou kunnen vertellen, maar beknoptheid is al niet mijn sterkste kant, dus ik heb het voor nu bij 11 minuten gehouden.

P.S. Heb je technische (inhoudelijke mag trouwens ook) tips voor me op filmgebied? Ik zou ze graag ontvangen! Laat ze hier achter of onder deze post bij de reacties.


Gefilmd en bewerkt door mij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties