logo
28 October 2012

Invito.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Invito is één van de bekendste schoenenwinkels van Nederland. Gok ik. Ik kom er erg weinig, maar heb me sinds een tijdje voorgenomen vaker bij Invito te kijken. Ze hebben veel hetzelfde, doorsnee, redelijk degelijke spul vind ik (sorry, hopelijk beledig ik niemand!), maar óók een paar highlights in zo’n beetje elke collectie waar ik stiekem elk vrij momentje van de dag naar zou willen kijken.

Vandaag leek mij een ideale dag om mijn favorieten van Invito te delen, aangezien het Schoen 6 daagse is. Hier kun je meer lezen over wat dat precies inhoudt. Niet alleen Invito doet hieraan mee, maar ook Manfield, Intreza, PRO, Scapino en Dolcis.

Photobucket
V.l.n.r.: Steve Madden pump, €99,99 / New Balance sneaker, €79,99 /
Laars in verschillende kleuren, €99,99 / Enkellaars in zwart en wit, €99,99 /
Converse sneaker, €64,99 /Roestbruine laars, €99,99

Mijn favoriet van deze zes is natúúrlijk het pied-de-poule laarsje. Dat kán niet zo’n enorme verrassing zijn, want over dat laarsje heb ik het hier al gehad. Ook de kleur van de New Balance sneakers vind ik erg tof, net zoals het witte-schaap-achtige op de bruine laarzen. Het duurde drie-rondjes-webshop-kijken voordat ik ze opmerkte, maar toen dacht ik: als ik díe had, zou ik ze ongetwijfeld heel veel dragen.

De verzendkosten bij Invito zijn het bescheiden bedrag van €1,95, maar je kunt je bestelling gratis ophalen in één van de vele winkels.

Kom jij wel eens bij Invito? Wat vind je van het assortiment?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties