logo
20 October 2012

Je herkent Sophie Hilbrand niet meer

Gepost in overig

Soms zie je in tijdschriften reportages met mensen die je gewoon niet meer herkent. Te veel make-up, totaal uit hun gebruikelijke setting gehaald… Soms pakt dit positief uit, en soms negatief.

In de reportage van de nieuwe LINDA., die afgelopen week verscheen (nummer 99), moest ik drie keer kijken toen ik Sophie Hilbrand zag. Je herkent haar gewoon niet meer! Wat mij betreft heeft dat niets te maken met die make-up of setting, maar met haar uitstraling. Het is net of Sophie van een meisje een vrouw is geworden, het afgelopen jaar. Ik zal altijd een eigenwijze twintiger, maar ineens lijkt Sophie in haar ware leeftijd van 37 te zijn gekopen.

‘Vooral na mijn tweede zwangerschap ben ik me vrouwelijker gaan kleden’, zegt ze. De kleding tijdens de shoot is natuurlijk door een stylist verzorgt, maar deze uitspraak kan ik helemaal plaatsen bij de ‘nieuwe Sophie Hilbrand’. Wat, nogmaals, dus echt te maken heeft met wat ze uitstraalt. Ik bedoel het niet per se positief, ik bedoel het niet per se negatief: ik wil alleen een mooie verandering laten zien.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Voor zover je erover kunt oordelen: ben jij het met me eens?

LINDA. magazine, nummer 99, ligt nu in de winkel. Een los nummer kost €5,50. Hier kun je halfjaar- of een jaarabonnement nemen. 


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties