logo
15 October 2012

Outfit – De leren shopper

Gepost in overig

De shopper is mijn favoriete model tas op dit moment. Een tas met niet te veel poespas, zodat deze overal bij past. Ik heb ‘m al in een paar keer kleuren, maar nog niet in bruin én nog niet van (compleet) leer. Dat laatste is wel prettig, want daardoor kan ik duidelijk merken dat deze Friis & Company tas wel tegen een stootje kan. Friis & Company is dan ook een gerenoveerd merk, te koop bij o.a. Goedgetast.nl. Ook deze kleur bruin blijkt prettig, want de tint is als een kameleon: hij past overal bij.

Zoek je een jurkje voor dames met een te groot ego? Neem deze. Bij wijze van dan, want hij is niet meer te koop en ik kan me ook niet voorstellen dat je ‘m serieus zoekt. Wat ik maar wil zeggen: de helft van de foto’s kon al linea recta de prullenbak in omdat mijn buik (mijn natuurlijke houding is lekker fout met mijn kont naar achteren en buik naar voren) er te onflatteus in naar voren kwam. Ik wil graag realistische kiekjes laten zien, maar er zijn wel grenzen.

Verder vind ik deze outfit helemaal top! Ik vind alles erg leuk bij elkaar passen en het kant, de laarsjes, mijn haar… ze maken deze outfit zo heerlijk girly, zonder dat de outfit té zoet wordt.

Wat vind jij? Houd jij ook van de shopper? En heb jij ook een kledingstuk dat onflatteus is gebleken?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
H&M faux fur
Bullboxer laarsjes
Mango ketting
Friis & Company via Goedgetast.nl tas


Foto’s door Ruben Heijerman. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties