logo
1 October 2012

Outfit – Een witte broek nu het nog kan

Gepost in mijn outfits

De titel zegt het al: nu het nog kan probeer ik van elk zonnestraatje te profiteren. Door middel van een witte broek bijvoorbeeld. Wel met een lekkere trui erboven en degelijke boots eronder, maar het is en blijft een witte broek. Ik wil nog niet aan de panty’s over panty’s over panty’s van de kou!

Het lijkt misschien, wanneer je snel kijkt, alsof dit een beetje een bijéén geraapt zooitje is, maar niets is wat het lijkt. Ik heb alles wel degelijk op elkaar geprobeerd af te stemmen. De sokken met de trui, en de longsleeve en schoenen hebben tinten die in de broek terugkomen. Wat mij betreft is het zo niet te opvallend matchy – matchy (waar ik een beetje vanaf wil, waar dat nodig is), maar past het wel genoeg bij elkaar.

Tot slot wil ik even tegen mezelf zeggen dat ik niet zo ontiegelijk zenuwachtig moet worden van het koude, natte weer dat me te wachten staat, maar gewoon naar deze herfst-zonnetje foto’s moet blijven kijken, een hippiebandje om moet doen en er een geurkaarsje bij moet branden.

Wat vind je? Kan het nog: een witte broek bij een herfst-zonnetje?

P.S. Sorry voor vier billen op de eerste foto!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tally Weijl t-shirt
Dress Republic trui
H&M broek
Pieces sokken
Timberland schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties