logo
20 October 2012

Outfit – Girly army

Gepost in mijn outfits

Al tijden was ik op zoek naar een mooie army broek.  Mijn eis was veel broek en niet te veel army, omdat ik toch meer een meisje-meisje dan een tomboy ben. Al een paar keer was ik dit exemplaar van Vila tegen gekomen, en uiteindelijk besloot ik dat ik geen variant zou vinden die beter aan mijn wensen voldoet. Deze Vila broek, te koop bij Sans Online, is voor mij lekker veel broek en niet te veel army. Hij heeft namelijk een echt vrouwelijke pasvorm, het materiaal is niet te stug en de camouflage print niet te opvallend.

Ter compensatie van de stoere broek koos ik voor iets girly roze in mijn haar. Dat ‘iets roze’ zal niet iedereen leuk vinden, maar ik vind het een fijn fel accessoire. Al tijden had ik in mijn hoofd dat ik een sjaaltje als een soort haarband wilde dragen, en deze outfit leek me de perfecte gelegenheid. Zwart met donkergroen is immers ook zo zwart met donkergroen. Met dit sjaaltje voeg ik wat mij betreft de juiste dosis kleur toe.

Het is een eeuw geleden dat ik deze enkellaarsjes droeg, maar er blijft altijd een moment komen dat ik toch weer naar ze grijp. Ze zijn het type die never out of fashion gaan en bovendien is de kwaliteit top. Blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt, want ik zag ze toevallig ook weer langskomen bij Lookbook-heldin Konstantina

Wat vind jij van mijn girly versie van de army stijl?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat top
Vero Moda jasje
Vila via Sans Online broek
Zara schoenen
H&M sjaaltje
Belle Noël by Kim Kardashian oorbellen

 


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties