logo
22 October 2012

Outfit – Luipaard hak

Gepost in mijn outfits

Alsof ik jullie de laatste tijd nog niet genoeg leuke schoenen heb laten zien van vanHaren: hier zie je nog een paar. Toen ik deze tegenkwam in de webshop werd ik lichtelijk wild. Ja, dat laatste was stiekem een beetje dubbelzinnig bedoeld.

Ik weet nog niet zo goed hoe tevreden ik ben over deze outfit en wil me daarbij graag laten adviseren door jullie. Mijn mening is vooral dat de outfit… apart is. Ik vind hem wel in balans (niet te saai, niet te druk), maar ik heb vooral mijn twijfels over de broek. Hoewel hij in deze outfit nog wel tot zijn recht doet, heb ik hem na het dragen in deze outfit gelijk bij mijn ‘weg’ stapel gedaan. Door de was is ie eigenlijk te kort geworden en daardoor wordt het model ook ineens aan de rare kant. Jammer, want ik vond ‘m in beginsel wel erg leuk, origineel en praktisch.

De outfit is door de lijnen en het contrasterende zwart/wit vrij grafisch. Daarom ben ik wel blij dat de hak van de schoenen dat juist niet is: het doorbreekt de harde lijnen.

Wat vind jij van de luipaard hak?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blouse
Nelly broek
eBay kraagje
vanHaren schoenen


Foto’s door Jan Neman. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties