logo
5 October 2012

Outfit – Pied-de-poule 2.0

Gepost in mijn outfits

Weet je nog dat ik in deze post schreef dat ik ineens weer helemaal hoteldebotel ben op pied-de-poule? Of weer… ik bedoel eigenlijk voor het eerst! Een klein vreugdedansje deed ik dan ook toen ik deze House of Holland panty tegenkwam op Pantyshoppen.nl. Dit is nog eens pied-de-poule: dit is pied-de-poule 2.0!

Verder zou ik willen zeggen: who needs black als er ook kleur is? Hoewel ik denk dat deze panty ook zal schitteren in verder een helemaal zwarte outfit, vind ik dat iets te voor de hand liggend. Ik ga liever voor de iets gedurfdere optie, voor de kleur explosie. Wel heb ik de bovenkant bewust vrij van prints gehouden en geen accessoies gebruikt, zodat alle aandacht naar het rokje/panty gedeelte gaat. Vind je niet dat ze perfect bij elkaar passen?

Wat vind jij? Is deze panty ook wat voor jou?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M pet
H&M Garden Collection rokje
House of Holland via Pantyshoppen.nl panty
Desire Clothing schoenen


Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties