logo
9 October 2012

Outfit – Punk

Gepost in mijn outfits

Het gewafelde haar, de tie-dye print, de bikerboots en dat in combinatie met neon: deze outfit is een soort combinatie tussen de jaren 70 en 80 en geeft me een beetje een punk gevoel. Vooral het haar vind ik erg leuk binnen deze stijl en outfit passen, maar ook de geel/groene tie-dye broek van C&A (Clockhouse) doet veel. Hij is stoer, maar op een bepaalde manier toch vrolijk: precies zoals ik de Clockhouse lijn ook zie. Vooral doordat de kleur erin wordt opgehaald door de neongele accessoires.

Ik denk dat er weer genoeg lessen te trekken zijn uit deze outfitpost. Zoals:

– Dat jeans niet saai hoeft te zijn. Ik ben geen enorme fan van de standaard jeans, maar de aparte varianten vind ik vaak des te leuker.

– Dat kijken bij de kinderkleding erg leuk is. Deze trui, die ik al jaren heb, komt er vandaan. De kinderafdeling is niet alleen voor de dames met het allerkleinste maatje. Een 170 staat vaak gelijk aan een maat 38. Natuurlijk heeft niet alles een goede pasvorm, maar het is altijd het proberen waard.

– Dat je neon prima zo kunt combineren dat je het in de herfst nog makkelijk kunt doordragen. Met een paar stoere laarzen bijvoorbeeld!

…en zo kan ik nog er nog tal opnoemen. Zoals… ? Weet jij er nog één?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Young trui
C&A jeans
Skechers biker boots
birdienumnum ketting
C&A riempje
H&M man cuff


Foto’s door Bas Visserman. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties