logo
7 October 2012

Outfit – Subtiel goud

Gepost in mijn outfits

Zoals jullie weten ben ik dol op statement sieraden, en heb ik er daar dan ook meer van dan van subtiele kettinkjes, armbandjes en oorbellen. Toch was ik al een tijdje op zoek naar een gouden (van zilver heb ik al meer, zie hier bijvoorbeeld), subtiele kettinkje dat mijn outfit af zou maken, niet nog iets enorms toe zou voegen. Speciaal voor de outfits waarbij ik denk: er mist nog iets, maar waarbij elke ketting die ik heb liggen te veel is. Deze van liameo.nl vind ik perfect! Ik denk dat ik ‘m veel zal dragen.

De gouden details maakte ik af in mijn riempje en in mijn schoenen. Het resultaat vind ik top. De outfit is fierce, vrouwelijk en stoer, wat mij betreft. De hakken lijken minder hoog dan ze zijn: in tegenstelling tot veel andere hakken tegenwoordig hebben ze geen plateau, dat maakt op ze lopen echt topsport. Wel geeft dat ‘ik-loop-op-mijn-tenen’ gevoel gelijk een soort kracht. Weten de hakkendraagsters onder ons wat ik bedoel?

Wat zeg jij? ‘Niets meer aan doen!’of ‘Ik heb nog wel wat suggesties…’?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&m playsuit
DKNY vest
Vero Moda legging
Versace for H&M schoenen
H&M muts
liameo.nl ketting


Foto’s door Tilly van Dijk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties