logo
4 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win de grijze Bullboxer glitterlaarsjes

Gepost in fashion, overig

Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. Met dit paar schoenen zijn we bij elf. 

Misschien zijn het wel mijn favoriete schoenen van het afgelopen jaar: de Bullboxer glitterlaarsjes. Ik weet nog hoe enthousiast ik werd toen ik ze voor het eerst zag, en ik voel me dan ook een bevoorrecht mens dat ik ze inmiddels in allebei de kleuren – grijs en bruin- heb.

Photobucket

Omdat ik, zoals ik hier al stelde, grijs het meest draagbaar vind én omdat ik denk dat sommigen de bruine al hebben (daar heb ik meer over gezien en gehoord), ga ik één paar van de grijze variant weggeven. Bij deze het bewijs dat ik echt zoveel mogelijk mensen en smaken probeer blij te maken: bij deze schoenen kun je kiezen uit maat 38 t/m 43. Zodat dames met maat 42 en 43 éindelijk eens niet buiten de boot vallen.

Photobucket

Behalve als je maat 35, 36 of 37 hebt, geen Facebook hebt, óf als je ze al hebt: vind nou maar eens een goede reden om niet mee te doen!

Win!

Wil jij ook zulke draagbare, maar tóch een tikje glamorous, laarsjes? Doe dan het volgende en maak er kans op:

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. “Like” Bullboxer hier via Facebook.

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt en dat je Bullboxer geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Europa. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Houd rekening met de beschikbare maten.

Succes!


Foto’s door Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties