logo
7 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win de rode Fashionchick enkellaars

Gepost in fashion, overig
Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. Door deze schoenen staat de teller op 16.

Natúúrlijk ben ik nog niet vergeten hoe enthousiast jullie waren over de derde Fashionchick pump. Ik gaf de pump met strikken op de achterkant van de hak weg aan één van de vele dames die ze graag wilden hebben.

Ik hoop dan ook dat jullie niet alleen van strikken houden, maar ook van studs. Dat laatste maakt de sfeer van deze vierde schoen heel anders dan de vorige: minder schattig, meer fierce. Gelukkig compenseert Fashionchick dat met een hartje in het midden van die stoere studs. Alsof ze willen zeggen: met deze schoenen zie je er in eerste instantie stoer uit, maar wanneer iemand verder kijkt zien ze een gevoelige dame. Filosofisch van mij hè?

Photobucket

Aan de rest van deze post is niets filosofisch – don’t worry – want ik ga simpelweg een paar rode Fashionchick enkellaarsjes van Van den Assem weggeven!  De webshop én fysieke winkels van Van den Assem zijn één van de verkooppunten van alle nieuwe Fashionchick modellen.

Win!

Ben jij niet vies van rood met studs?

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt en waar/hoe je getweet/geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht. Je kunt kiezen uit maat 36 t/m 41.

Succes!


Foto’ door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties