logo
1 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win een fashionshow outfit van C&A

Gepost in fashion, overig
Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. Deze outfit meegerekend, staat de teller op acht.

Weet je nog dat ik hier schreef over de herfst/winter 2012 show van C&A? Inmiddels is die herfst/winter aangebroken en is het tijd om de items uit de show ook daadwerkelijk te dragen.

Photobucket

Dus is het niet te gek dat ik onderstaande stuks zo’n beetje live from the catwalk van C&A voor jullie heb geplukt, omdat ik dacht dat ze te gek bij elkaar stonden? En is het niet te gek dat ik ze vervolgens één van jullie warm ga laten houden deze winter?

Het zijn veel items (ik houd natuurlijk van laagjes), dus als je ze te veel vindt samen, dan kun je alles natuurlijk ook afzonderlijk dragen. Toch valt het wel mee hoor, want de sjaal en jas zijn alleen bedoeld voor buiten. In ieder geval: als je wint, ben jij de baas over hoe je alles draagt!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Omdat de kleding dus afkomstig is van de catwalk is alles, behalve de sjaal natuurlijk, maat 36/38 (oftewel S/M). Verder hoef je nergens aan te denken bij het meedoen. Behalve welke schoenen je bij deze outfit zou willen dragen misschien.

Het lakjasje kunnen jullie trouwens nog herkennen van de laatste outfitpost (voor de duidelijkheid: dat is mijn eigen jasje, jullie krijgen een nieuwe natuurlijk!)

Win!

Bovenstaande ready-to-conquer-the-winter-kleding kán dus van jou zijn. Wat moet je daarvoor doen?

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Houd rekening met de beschikbare maten.

Succes!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties