logo
3 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win een setje van 15 hairtinsels

Gepost in beauty, overig
Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. Hairtinsels zijn de tiende prijs die je kunt winnen. 

Wat was ik blij toen jullie reageerden op mijn hairtinsels review met: ‘Oh, dat staat echt mooi! Dat wil ik ook proberen!’. Dat ga ik namelijk wellicht mogelijk maken voor jou!

Hairtinsels noem ik ook wel ‘holografische thingies‘ en hieronder kun je zien wat je je daar ook alweer bij voor moest stellen. Ze zijn érg leuk om alvast te hebben voor Kerst, maar liever zeg ik: maak van elke dag een (mode)feestje, dus draag ze júist eens op een saaie maandag.

Photobucket
Photobucket

Als je meedoet maak je kans op net zo’n setje hairtinsels als ik heb laten zien: 15 gouden tinsels van hairtinsels.nl.

Photobucket

Win!

Wil jij, net als ik, ook eens hairtinsels proberen? Dat moest vast lukken! Maar houd wel even rekening met het volgende:

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt en waar/hoe je getweet/geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht.

Succes!


Foto’s door mij en Jan Neman.

 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties